ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА

EMPIRE BALNEO & SPA HOTEL

Перфектната Дестинация за Детски Забавления и Вкусна Кухня

Хотел Empire е чудесно място за деца. Тук малките гости не само могат да се насладят на вкусната кухня и специалитетите, приготвени специално за тях, но също така имат достъп до множество забавления. Сред тях са детски кът, игрална зала с разнообразни игри и забавления, солна стая, детски басейни и програми с аниматори.

Допълнително, хотелът предлага редовни събития и активности, които гарантират, че децата ще имат незабравими моменти по време на своя престой. Родителите могат да бъдат спокойни, знаейки, че децата им са в безопасна и приятна обстановка, докато се забавляват и учат нови неща.

Детски кът

Детският кът в хотел Empire е уютно пространство, създадено за безкрайни игри и забавления. С модерни играчки и безопасна среда, малките гости могат да се насладят на творчество и приятелства под грижата на професионални аниматори.. 

ИГРАЛНА ЗАЛА

Игралната зала в хотел Empire е мястото, където децата могат да се потопят в свят на забавления. Оборудвана с разнообразни игри и конзоли, тя предлага неограничени възможности за игра и социализация. Тук малките гости ще открият интерактивни преживявания, подходящи за всички възрасти, гарантиращи часове на радост и приключения.

солна стая

Солната стая в хотел Empire е специално създадена за релаксация и подобряване на здравето. Облицована с естествена сол, тя предлага терапевтична атмосфера, която подпомага дишането и укрепва имунната система. Децата могат да се наслаждават на спокойна игра в тази здравословна среда, докато вдишват чист и освежаващ въздух. Това е идеалното място за релаксация и възстановяване след ден, изпълнен с игри и забавления.

Детски басейни

Детските басейни в хотел Empire са идеалното място за водни забавления и освежаване. С плитка и безопасна вода, те са проектирани специално за малките гости. Басейните са оборудвани с водни атракции и играчки, които гарантират безкрайни моменти на радост и забавление. Под наблюдението на опитни спасители, децата могат да се наслаждават на безопасно плуване и игри във водата, създавайки незабравими спомени от своя престой.

Хотел Empire

 Мястото, където децата създават незабравими спомени!

Добре дошли

Забавление за децата, спокойствие за родителите!”

Close
Call Now Button