Информация за услуги

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛИРАНЕ

От всички гости, които желаят или са отседнали в хотел Empire Balneo & Spa Hotel се изисква да спазват общите правила на хотела и съответните условия за ползване на услуги, както следва:

УСЛОВИЯ ПО РЕЗЕРВАЦИИ И АНУЛИРАНЕ НА ПРЕСТОЙ

Резервации и записване:

Заявките за резервации се извършват по един от изброените начини:

  • Чрез попълнена и изпратена Заявка от Резервационната система от https://empire-hotel.eu/book-now/
  • По телефон: +35933797088
  • На имейл: RESERVATIONS@EMPIRE-HOTEL.EU

След като получим и обработим Вашата заявка, ние ще Ви потвърдим, ако е възможно Вашата резервация да бъде направена. При потвърждение на резервацията от страна на Хотела, потребителят трябва да заплати в рамките на пет работни дни депозит от 50% от престоя. След изтичане на посочения срок и непостъпило плащане резервацията се анулира автоматично. В този случай хотелът не носи морална, материална или друга отговорност за анулацията на направената резервация. Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно потвърдена/направена след извършване на авансовото плащане от сумата по конкретната заявка и получаване на потвърждение за настаняване. Същото ще получите по електронен път в случай на успешно плащане и правилно въведени контактни данни. Отговорност на Потребителя е да провери своята резервация и да се увери, че всички детайли са верни. Остатъкът се заплаща съгласно сроковете, посочени в потвърждението на резервацията, което Хотелът изпраща на потребителя, ако не е упоменато друго. При дата на настаняване след по-малко от 24 часа, резервации се приемат и при 100% авансово плащане в брой при настаняване в хотела.

Начини за плащане на резервациите – по банкова сметка в лева:

Банка Уникредит Булбанк
IBAN: UNCRBGSF
BIC: BG28UNCR700015XXEMPIRE
Титуляр: Изола Петров Ястребец ООД
Основание: № на резервация и плащане в полза на Сенид ООД

Документи, които Хотелът издава на клиента при потвърдена и платена резервация:

  • Официално потвърждение за резервация, гарантиращо правото за настаняване
  • Фактура за платената сума по направената резервация

Условия за промяна и анулация:

Всяка промяна и анулация на резервация, за която сме Ви изпратили потвърждение за настаняване, трябва да бъде изпратена писмено до Хотела на посочените mail: reservation@empire-hotel.eu или тел: +35933797088

В случай, че клиентът се откаже от туристическа услуга, анулации на вече заплатени услуги без неустойка се извършват до 7 дни преди датата на настаняване. Клиентът ще бъде таксуван за стойността на първата нощувка, в случай на анулиране в рамките на 7 дни преди пристигането. В случай на непристигане, клиентът ще бъде таксуван за цялата сума по резервацията. Хотелът си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, по независещи от хотелиера причини. В тези случаи хотелиерът:

  • Предлага на клиента настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени.
  • Възстановява платените от клиента суми в 30-дневен срок от датата на получаване на писмено искане за това от туриста, като не дължи неустойка на същия.

При по-късно освобождаване на стаята първият просрочен час подлежи на заплащане в размер на 10% от стойността на нощувката, вторият просрочен час на 50% и третият и повече часове на 100%. Гостите, останали във вашата стая след 23:00, са длъжни предварително да се регистрират на рецепция и да заплатят нощувката си съгласно тарифата на хотела.

Хотелът предоставя на клиента хотелска услуга, съгласно заявката за резервация от уеб сайта, e-mail-а или от подадена такава по телефон и условията, описани подробно в Общите условия за резервация.

Close
Call Now Button