Balneo & Spa

Врата към Релакса

HOTEL EMPIRE

Balneo & Spa

Добре дошли в Спа центъра на Хотел Empire, където всяко посещение се превръща в изключително изживяване на релакс и възстановяване. Нашият спа комплекс е проектиран да задоволи всички ваши нужди за отмора и здраве, предлагайки широка гама от съоръжения, включително различни видове сауни, парни бани и специализирани терапевтични пространства.

Изследвайте нашата солна стая, която подобрява дихателните функции, или се отдайте на удоволствието от нашите разнообразни парни бани, които детоксикират и освежават кожата и тялото. За любителите на традиционните терапии предлагаме турска и руска сауна, както и модерни инфраред и финландска сауна за интензивно прочистване.

 

здраве от природата

МИНЕРАЛНА ВОДА ОТ ИЗВОРА

Не пропускайте да изпробвате нашата Кнайп пътека и ледената купа, които стимулират кръвообращението и укрепват имунната система, или се разхладете в нашата ледена стая след сауната за максимален тонус. Приключете вашето спа преживяване с освежаващ приключенски душ, който обещава да възбуди сетивата и да освежи духа.

 

В Хотел Empire ние се грижим за вашето здраве и благополучие, предлагайки едно наистина трансформиращо спа изживяване, което съчетава най-добрите природни ресурси и съвременни технологии. Очакваме ви, за да се потопите в света на пълноценния релакс и луксозното възстановяване в сърцето на Хисаря.

Spa & Wellness

Здраве от природата

Минералната вода подобрява здравето, като обогатява организма с жизненоважни минерали и микроелементи.

Spa & wellness

Солна стая:
Парна баня:
Солна парна баня:
Парна баня с арома:
Турска парна баня:
Турска баня:
Руска сауна:
Ледена стая:
Финландска сауна:
Инфраред сауна:
Билкова сауна:

 

Парна баня

Римски басейн

Spa & Wellness

Инфраред сауна

Солна стая

Басейни

Хотелът разполага с разнообразие от външни и вътрешни басейни.

ВЪНШНИ БАСЕЙНИ
–  Голям плувен басейн
– Атракционен басейн
– Развлекателен басейн

ВЪТРЕШНИ БАСЕЙНИ
– Джакузи 
– Римски басейн
– Турски басейн
– Детски басейн
– Вътрешен голям плувен

СПА център Емпире

Вашето кътче от рая за пълноценен релакс.

Спа процедури

Масажи и терапии

Хотелът предлага богат избор от масажи и терапии, проектирани за вашето уникално изживяване и релакс. За да разгледате пълното меню на нашите спа услуги, моля посетете рецепцията или нашия уебсайт.

  • Терапии за тяло
  • Терапии за лице
  • Флотационна капсула
HOTEL EMPIRE

СПА ЦЕНТЪР

Нашето спа е създадено да предложи максимален комфорт и релаксация чрез разнообразие от терапии и масажи. За информация относно нашите спа услуги и резервации, моля свържете се с нас или разгледайте спа менюто онлайн.

Работни часове
  • Спа център : 8:00 ч - 20:00 ч
  • Фитнес център : 9:00 ч. - 20:00ч.
Сондаж номер 5 гр. хисаря

свойства на минералната вода

Минералната вода от Хисаря е известна със своите лечебни свойства и е ключов елемент в спа терапиите на Хотел Empire. Богата на минерали като калций, магнезий, хидрокарбонати и сулфати, тази вода помага за подобряване на общото здравословно състояние, подкрепя функциите на опорно-двигателния апарат и стимулира имунната система.

 

 

Редовното използване на минералната вода може да допринесе за облекчаване на състояния като артрит, ревматизъм и различни кожни проблеми. Също така, тя е полезна при лечение на неврологични и сърдечно-съдови заболявания, като подобрява циркулацията и намалява симптомите на стрес и умора.

В Хотел Empire ние използваме тази ценна минерална вода в различни форми и терапии, за да осигурим на нашите гости възможността за ефективно и природосъобразно възстановяване и релаксация. Това прави нашия спа център идеалното място за всеки, търсещ здраве и благополучие чрез природни средства.

Close
Call Now Button